• Monday

  only treatments

 • Tuesday

  open

 • Wednesday

  only treatments

 • Thursday

  open

 • Friday

  open

 • Saturday

  open

 • Sunday

  closed

Make it

About Me

History

My story

7A8A0715-30C7-491B-BC96-F6663C8A09D9

Welkom in mijn wereld van haar- en hoofdhuidverbetering…

Laat mij eerst iets over mezelf vertellen !

Mijn naam is Désirée Dankers. Vanaf een jonge leeftijd wist ik al dat ik iets met haarverzorging zou gaan doen. Mijn echte passie is om mensen te helpen het mooiste uit hun haar te halen..

Als klein meisje verzamelde ik al van alles wat met haar- en huidverzorging te maken had. Ik las erover, verdiepte me erin. Terwijl ik het vak leerde van meerdere professionals, werkte in een heel grote en ook kleinere salon, nam ik de kennis van de professionals over, ging op training in London en Parijs, supertijd!

Uiteindelijk ging zich steeds meer uit kristalliseren…ik wilde een stuk verdieping in mijn kennis van haar en hoofdhuidverzorging. Een eigen salon waarin ik de tijd kon geven aan mijn gasten ( klinkt toch beter dan klanten?) en zelf kon bepalen hoe ik wilde werken. Een stukje rust en luxe in een drukke wereld.

Geweldig vind ik het dat ik steeds meer tijd kan besteden aan het geven van expertise behandelingen, om veel dieper te kunnen werken aan haar en hoofdhuid, en ik ben dan ook trots dat ik mijn verhaal kan vertellen over mijn visie op anti-aging behandelingen voor je haar!
Wanna great deals

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en aanbiedingen

Story
Hoeven • since 1999

About The Salon

Sinds 1999 ben ik hier te vinden in mijn salon aan de Sint Janstraat 46 te Hoeven. De salon ligt een stukje van de straat, verscholen achter een haag. Heerlijk rustig.. Met de bedoeling om meer tijd in te plannen voor iedere klant, zodat het hier een stukje ontspanning zou zijn. Een stukje rust in een druk bestaan, even tijd voor jezelf. Met goede vers gemalen koffie of een capuccino, een heerlijke thee met iets lekkers erbij. Mooie magazines, een wasmassage in een heerlijke Shiatsu wasunit...inderdaad een verwennerij. En uiteindelijk naar buiten met een goede coupe en een mooie stralende kleur!