• Monday

  only treatments

 • Tuesday

  open

 • Wednesday

  only treatments

 • Thursday

  open

 • Friday

  open

 • Saturday

  open

 • Sunday

  closed

Waarom een scalpanalyse?

Scalpanalyse

Door een scalpanalyse kunnen we goed kijken hoe de conditie van jouw haar en hoofdhuid is. Terwijl jij aan je latte zit, kijk ik met mijn micro-camera naar je haar en hoofdhuid. Niet schrikken, want deze vergroot 1000(!) keer... Aan de hand van deze scalpanalyse geef ik je een uitgebreid advies, hoe jij thuis je haar en hoofdhuid kunt behandelen, zodat je probleem opgelost wordt. Aansluitend kun je kiezen voor een Scalpfacial, zodat ik gelijk je haar en hoofdhuid kan behandelen, en je de start kan geven voor een andere haarroutine.

Scalpfacial
The treatment you didn’t know you needed..

Have you ever heard of a SCALPFACIAL?

Stel je de beste anti-aging gezichtsbehandeling voor die je ooit hebt gehad, maar dan voor je haar en hoofdhuid. Geniet van een heerlijke hairspa treatment!

Ik begin met het maken van vergrote foto’s als een ‘voor’, waardoor er een gepersonaliseerde mix van producten kan worden gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Deze unieke treatment volgt dezelfde stappen als een uitzonderlijke anti-aging gezichtsbehandeling: reinigen, peeling en detox, hydrateren en herstellen, serums en revitaliserende botanische maskers voor de meest exclusieve haarverjongingsbehandeling.

Uniek in haarverjonging en verbetering met behulp van de meest kostbare ingrediënten om weer een vernieuwde en gezonde haar en hoofdhuid te krijgen. Terwijl je geniet van absolute ontspanning…

Miriam Quevedo

Bij Haarhuys46 werken we alleen met de beste producten van Miriam Quevedo. Na de scalpanalyse zorgen deze producten ervoor dat jouw haar weer in de beste conditie verkeerd.